Internet Explorer advarsel

Hovsa!

Det ser ud til, at du besøger SyddjursLIV i browseren Internet Explorer. Da Microsoft har valgt at lukke ned for den fortsatte udvikling af Internet Explorer, og i stedet anbefaler Microsoft Edge, gør vi det samme. Vi henviser derfor til Microsoft Edge, Google Chrome eller Safari, som alle supporteres.

De tre browsere er standard på hhv. Windows-, Chromebook- og Mac-computere, og kan derudover installeres helt gratis.

Med udsigt til både marker og Helgenæs har Hejdi Rasmussen og familien bosat sig på spidsen af Syddjurs. Herfra dyrker hun mikrogrønt og grøntsager, som hun blandt andet sælger til restauranter i både Syddjurs og Aarhus. Foto: Emma Ahlgreen Haa

Mikrogrønt på hjernen

Præcision er vigtigt, når Hejdi Rasmussen dyrker mikrogrønt fra sit hjem ved Helgenæs.

For at spirerne kan gro, er både temperatur, vandmængde, jord og luftfugtighed nemlig altafgørende. Men Hejdi elsker at nørde og dyrke, og for hende er det interessant at se, hvordan noget kan gå fra et lillebitte frø til en spire, man kan bruge som pynt eller i madlavning.

Man kan i særdeleshed sige, at Hejdi har mikrogrønt på hjernen, for hun elsker at nørde proces og blive klogere på, hvordan man optimerer dyrkningen.

Efterspørgslen for lokalt dyrkede råvarer og den gode fortælling mærker Hejdi Rasmussen også, og derfor har hun travlt. Men samtidig er det vigtigt for hende at have hjertet med og hænderne nede i produktionen.

I dagens nyhedsbrev har vi været på besøg hos Hejdi Rasmussen, der jonglerer sit firma, hvor hun dyrker mikrogrønt og grøntsager, med en deltidsstilling som køkkendame på den lokale efterskole.

Du får også ugens nyhedsoverblik og en opfordring til at melde dig til vores åbne redaktionsmøde torsdag 11. maj.

God læselyst!

Billede af Emma Ahlgreen Haa
Billede af skribentens underskrift Emma Ahlgreen Haa Journalist
Asbjørn With og Maria Lorentsen står klar ved whiteboardet, når der er åbent redaktionsmøde på Maltfabrikken 11. maj.

Hvad er det vigtigste på Syddjurs? Kom til åbent redaktionsmøde på Maltfabrikken

Hvad skal vi skrive om på SyddjursLIV?

Tag din nabo, partner og bedste ideer med, når SyddjursLIV 11. maj åbner redaktionen op. Vi holder nemlig et redaktionsmøde i Bryggeriet på Maltfabrikken - og du er inviteret!

Sammen skal vi idéudvikle og finde frem til en række historier, som vi efterfølgende vil forløse og sende til dig i din indbakke.

Arrangementet er gratis, men du skal booke biletter hjemmefra.

Hvad skal vi skrive om på SyddjursLIV? Giv os dine bedste ideer til åbent redaktionsmøde på Maltfabrikken.

For nylig kiggede vi indad og undersøgte den journalistik, vi har lavet det seneste år.

Kystsikring, Mols Bjerge og socialområdet var nogle af de emner, vi havde skrevet mest om, mens vi også kiggede på, hvilke steder i kommunen, vi har besøgt det seneste år.

Nu peger vi pilen udad - mod DIG! For nu vil vi gerne høre, hvad DU mener, vi skal skrive om.

Måske har vi overset en vigtig historie fra dit nabolag, måske har du hørt om et fedt udviklingsprojekt, vi skal dække eller måske kender du én med en helt særlig historie.

Derfor åbner vi 11. maj redaktionen op og holder et åbent redaktionsmøde for alle interesserede. Det eneste du skal medbringe, er din nysgerrighed og gode ideer.

Åbent redaktionsmøde med SyddjursLIV

Hvad? SyddjursLIV inviterer alle nysgerrige sjæle - uanset om du er abonnenet eller ej - til at deltage i vores åbne redaktionsmøde.

Hvorfor? Vi vil gerne dække det vigtigste i Syddjurs - og det må I - vores læsere - være de bedste til at fortælle os om.

Hvordan? I samarbejde skal vi idéudvikle og finde frem til en række historier, som vi lover efterfølgende at følge op på på SyddjursLIV.

Hvem? Journalisterne Asbjørn With og Maria Neergaard Lorentsen faciliterer aftenens program.

Hvornår? Første redaktionsmøde er klokken 17, næste begynder klokken 19.30.

Hvor? Bryggeriet, Maltfabrikken i Ebeltoft.

Redaktionsmødet er for alle - uanset om du er abonnent eller ej.

Men du skal huske at booke en billet, og det kan du gøre lige her. Du kan også følge eventet på Facebook lige her.

Efter mødet lover vi at lave tre historier fra aftenens møde, som vi finder frem til i fællesskab.

Vi afholder både et møde klokken 17-19 og et igen fra 19.30-21.30 - så håber vi på, at flest mulige kan få det til at passe. I mellem møderne vil det være muligt at få en kort rundvisning og introduktion til Maltfabrikken af en af de dygtige, frivillige rundvisere.

Her er programmet

17.00 / 19.30 : Velkomst og introduktion til SyddjursLIV.

17.10 / 19.40 : Som vi begynder vores egne redaktionsmøder, starter vi ud med en åben brainstorm, hvor alle ideer er velkomne og ryger i en samlet pulje på white boardet.

17.45 / 20.15 : Bagefter sporer vi os i fællesskab ind på en række emner, der er vigtige for jer her i Syddjurs ud fra de parametre, vi på SyddjursLIV arbejder efter, når vi vurderer, om historie er væsentlig.

18.30 / 21.00 : Vi slutter af med at lægge os fast på tre historier, som vi lover at undersøge videre og som senere ender i jeres indbakke. Resten af historierne ryger i artikelbanken til senere.

Der vil blive serveret kaffe og småkager til arrangementet, og derudover er det muligt at købe en kold lokalbrygget øl eller saft af brygmester Joel i baren.

Hejdi Rasmussen dyrker økologisk mikrogrønt fra sit hjem på Helgenæs. For hende er det vigtigt at have hjertet med og fingrene nede i produktionen selv. Foto: Emma Ahlgreen Haa

Hejdi Rasmussen dyrker mikrogrønt fra Verdens Ende, og efterspørgslen er stor: - Det er vigtigt for mig at have hjertet med

På spidsen af Syddjurs med udsigt over smukke Helgenæs dyrker Hejdi Rasmussen økologisk mikrogrønt og grøntsager til blandt andet restauranter, kantiner og gårdbutikker.

Interessen for landbrug og natur har hun altid haft, og hun elsker idéen om at være selvforsynende. Selvom hun drømmer om, at firmaet vokser sig stort, er det også vigtigt for Hejdi, at hun har fingrene nede i mulden og hjertet med.

Der skal arbejdes med total præcision, den korrekte temperatur og en vis luftfugtighed, når Hejdi Rasmussen dyrker mikrogrønt fra hjemadressen på Helgenæs. Hejdi elsker alt, der gror, og når hun først går i gang, har hun svært ved at stoppe. Nyttehaven ved siden af mikrogartneriet er vokset til 200 kvadratmeter jord og et tunneldrivhus. Men for Hejdi er det vigtigt, at hun kan have hjertet med og selv følge med i produktionen, for firmaet er hendes hjertebarn.

Det virker lidt som om, man har nået verdens ende, når man parkerer bilen ved Hejdi Rasmussens landejendom på Helgenæs.

Efter først at have passeret en lang grussti, der får gruset til at sprøjte op på bilen, er det første øjet ser, en lang række marker. Drejer man hovedet, ser man i stedet vand og en fantastisk udsigt over Helgenæs.

Det er ikke svært at forstå, hvorfor Hejdi Rasmussen og hendes mand forelskede sig i stedet for godt syv år siden.

- Vi boede i Ebeltoft, hvor der var et helt andet liv i gaderne. Vi trængte til ro og et sted, hvor der var højere til himlen. Det må man sige, vi har fået herude, fortæller Hejdi Rasmussen.

Stilheden og det faktum, at der rent faktisk er mørkt om aftenen, er noget af det, Hejdi Rasmussen sætter allermest pris på. Men hun anerkender også, at det for mange føles langt ude på landet.

- Jeg synes jo også selv, det føles som verdens ende - på den gode måde. Det er derfor, at mit firma hedder Verdens Ende, siger Hejdi Rasmussen med et grin.

Mikrogrønt skal høstes, mens planterne nærmest kun er spirer. Det giver en helt særlig smag, og så er mikrogrønt være propfyldt med sunde næringsstoffer, fortæller Hejdi Rasmussen. På billedet er det radiser, og ja, de smager som radiser, selvom de ikke helt ligner det, vi kender. Foto: Emma Ahlgreen Haa

Firmaet, som Hejdi Rasmussen driver, sælger i dag primært økologisk mikrogrønt til forskellige restauranter, kantiner, dagligvarebutikker, caféer, storkøkkener og gårdbutikker både i Syddjurs og i Aarhus.

Men inden vi ender der, skal vi lige en tur tilbage til begyndelsen.

Fra nyttehave til 200 kvadratmeter jord og tunneldrivhus

Da Hejdi Rasmussen og hendes mand flyttede ind i landejendommen for godt syv år siden, begyndte Hejdi at dyrke sine egne grøntsager til familiens eget behov.

- Jeg var - og er stadig - meget fascineret omkring dét at være selvforsynende. At kunne dyrke de grøntsager, vi selv bruger. At man lige går om i haven og graver kartofler op til aftensmaden, siger Hejdi Rasmussen.

Med udsigt til både marker og Helgenæs har Hejdi Rasmussen og familien bosat sig på spidsen af Syddjurs. Her oplever Hejdi en helt anden ro, end hun har været vant til fra tidligere. Foto: Emma Ahlgreen Haa

Ret hurtigt greb det om sig. Hejdi Rasmussen gik fra at have en lille nyttehave til en mark med 200 kvadratmeter jord og et stort tunneldrivhus.

- Der var meget mere end vi selv kunne bruge, og derfor begyndte jeg at sælge til restauranter i området, siger hun.

Også det greb om sig, så det endte med, at der stort set ikke var grøntsager til Hejdi og familien, fortæller hun med et grin.

- Det er nok typisk mig, at jeg får en hobby, og så går jeg all-in ret hurtigt. Men hele tanken om at dyrke noget, se det vokse og passe og pleje det, kan jeg virkelig godt lide, siger hun.

Hejdi Rasmussen er uddannet ernæringsassistent og socialpædagog, og arbejder i dag i køkkenet på Helgenæs Naturefterskole. Interessen for landbrug og at være selvforsynende har hun ikke altid haft, men hun har altid interesseret sig for netop kost og dens virkning på os.

Hvad er mikrogrønt?

Mikrogrønt er (meget forenklet) grøntsager og krydderurter, der får lov at vokse til de når det stadie, der ligger mellem spirer og babygrønt. Herefter høstes "spirerne" og bruges som eksempelvis smagsgiver på mad, i en salat eller en sandwich.

Mikrogrønt høstes lige efter, at kimbladet er færdigudviklet.

Mikrogrønt betegnes af flere som værende en "superfood". Fordi der høstes mens planten er relativt lille, er der mange gode næringsstoffer til stede i en meget lille spire. Derfor er planter høstet i "mikrogrøntstadiet" ofte op til 40 gange mere næringsrige end hvis man høster i den fuldvoksne version.

Du kan blive klogere på mikrogrønt ved at klikke her.

Kilde: Mikrohaven.dk

- Derfor er jeg også tiltrukket af mikrogrønt, tror jeg, fordi det flugter ret godt med min uddannelse og den, jeg er som person, fortæller hun.

Interessen har hun nok også med hjemmefra, hvor forældrene dyrkede deres egne grøntsager i haven.

- Jeg ringer stadig til min far for at høre, om det mon er tid til at lægge kartoflerne i jorden. Selvom jeg har gjort det i mange år, så er det rart lige at få hans besyv med, siger Hejdi Rasmussen.

Vigtigt med de rette temperaturer og den rette luftfugtighed

Interessen for mikrogrønt blev kickstartet da Hejdi Rasmussen for snart to år siden fik et gavekort til et kursus om finere fransk madlavning.

- Det sagde mig simpelthen ingenting, siger Hejdi med et grin og fortsætter:

- Så jeg konverterede det til et kursus om mikrogrønt, og da jeg gik derfra, var jeg fyldt op med en hel masse viden og inspiration.

Hejdi Rasmussen startede med at plante de første frø i plasticbakker, der stod indenfor, men ret hurtigt voksede det - trods sin beskedne størrelse - familien over hovedet.

I stedet fik Hejdi Rasmussen indrettet et rum i en tilstødende bygning, hvor mikrogrøntet virkelig kan få lov at gro. Her er der varmepumpe, blæsere og en affugter blandt de mange stålreoler, hvor mikrogrøntet vokser.

- Mikrogrønt er umiddelbart ret nemt at have med at gøre, og så alligevel ikke. Der er forskellige faktorer som temperatur og luftfugtighed, der spiller ind, siger Hejdi Rasmussen.

Mikrogrønt kan bruges til alverdens ting. Som pynt på en rugbrødsmad eller i en sandwich, som smagsgiver på retter eller i en pesto for bare at nævne nogle få af mulighederne. Foto: Hejdi Rasmussen

Hejdi Rasmussen driver sit firma ved siden af en deltidsstilling, og selvom det umiddelbart kan virke nemt, er det også hårdt arbejde. Der skal sås frø, de skal passes og vandes, der skal høstes, og så skal mikrogrøntet leveres til de steder, Hejdi Rasmussen sælger til.

- Jeg har stort set ikke haft fri, siden jeg startede for halvandet år siden. Jeg var ikke med familien på ferie sidste år, og derfor er min mand og jeg nu blevet enige om at ansætte en, der kan hjælpe mig, siger Hejdi Rasmussen.

Ansættelsen hænger også sammen med, at Hejdi Rasmussen fra maj har lejet sig ind hos en lokal landmand for at udvide produktionen af mikrogrønt.

- Jeg kan ganske enkelt ikke være herhjemme mere, og jeg er nødt til at prøve det af for at se, om det kan lade sig gøre at skalere produktionen op, siger Hejdi Rasmussen og fortsætter:

- Jeg gider ikke sidde som gammel og ærgre mig over, at der var noget, jeg ikke fik prøvet af.

Svært ved at sidde stille

Hejdi Rasmussen vil gerne mange ting, og sidste år måtte hun også sande, at der ikke nødvendigvis er tid til alt det, man gerne vil.

- Jeg måtte lade urtehave være urtehave, fordi jeg ikke havde tid til at passe den. Det gjorde lidt ondt, men jeg endte med at blive mere og mere sur, fordi jeg både havde mikrohaven og de andre grøntsager, mit job og en familie, jeg gerne vil være sammen med. Det dur jo ikke, og på den måde er der også en masse læring, man skal gøre sig undervejs, siger Hejdi Rasmussen.

Fakta: Hejdi Rasmussen

Hejdi Rasmussen er 48 år gammel og bosat på Helgenæs ved Knebel. Her bor hun med sin mand og deres datter på ti år. Begge har desuden børn fra tidligere forhold.

Hejdi Rasmussen er uddannet ernæringsassistent og socialpædagog. Sidstnævnte har hun arbejdet med i mange år, men for nogle år siden gik hun tilbage til køkkenarbejdet. Først i et job som madmor på en socialpsykiatrisk døgninstitution for unge, og siden januar 2023 som ernæringsassistent på Helgenæs Naturefterskole.

Ved siden af driver hun firmaet Verdens Ende, der sælger hjemmedyrkede grøntsager og økologisk mikrogrønt til forskellige restauranter, kantiner, dagligvarebutikker, caféer, storkøkkener og gårdbutikker både i Syddjurs og i Aarhus.

Læs mere på hjemmesiden Verdens Ende.

Du kan også følge med på Instagram eller Facebook.

I år har hun forsøgt at skære ned. Bierne, som leverede honning med, er blevet solgt, og nyttehaven nedskaleret.

- Jeg har svært ved at sidde stille, og jeg nyder også at gå i haven. Derfor huer det mig ikke nødvendigvis, at jeg ikke kan nå alting, griner hun.

Sit job som ernæringsassistent på den nærliggende efterskole kan hun heller ikke forestille sig at sige farvel til lige foreløbigt.

- Jeg arbejdede i mange år som socialpædagog, men måtte sande, at jeg blev omsorgstræt til sidst. Det, jeg har oplevet, er svært at holde til i længden. Nu er jeg sammen med en hel masse unge mennesker, der er glade, og det er for fedt. Og det giver mig mulighed for også at dyrke en anden interesse, jeg har som ernæringsassistent, siger Hejdi Rasmussen.

Vigtigt at have hjertet med

For Hejdi Rasmussen er dyrkningen af økologisk mikrogrønt en balancegang, for hun vil nødigt producere noget, der skal smides ud.

Det, der ikke bliver solgt, spiser familien selv og ellers bytter Hejdi Rasmussen det væk for æg ved naboen.

- Jeg kan ikke levere dagen efter, for jeg dyrker ikke noget, der ikke på forhånd er bestilt. Så med mine kunder aftaler jeg, hvad de har brug for og hvor meget, for så er der ikke noget, der går til spilde, siger hun.

Her ses ærte"spirer", som næsten er klar til at blive høstet. Mikrogrønt er groft forenkelt grøntsager, som man høster på et tidligt stadie. Så ærterne her høstes allerede efter få uger. Foto: Emma Ahlgreen Haa

Selv kan Hejdi Rasmussen godt mærke, at interessen for økologisk dyrkede grøntsager med en lokal fortælling er vokset de seneste år.

- Folk vil gerne vide, hvor deres mad kommer fra. Og de vil gerne have en god historie med, når de er ude at spise, siger hun.

Hejdi Rasmussen tror det blandt andet hænger sammen med, at folk er blevet mere opmærksomme på at handle lokalt og støtte de små producenter.

Derfor oplever hun også, at interessen for både hendes mikrogrønt og hendes øvrige grøntsager hun er stigende. Antallet af virksomheder, der satser på mikrogrønt, også steget.

- Jeg kan ikke konkurrere med de store mikrogrønt-firmaer på pris, og det vil jeg heller ikke. Men jeg har hjertet med, og jeg tror også, at det har en betydning, siger Hejdi Rasmussen.

Derfor drømmer hun heller ikke nødvendigvis om en stor produktion og en masse ansatte.

- Man kan godt sige, at Verdens Ende er mit hjertebarn, og det er vigtigt for mig, at jeg har hænderne så meget nede i produktionen som muligt. At jeg har hjertet med i projektet, siger Hejdi Rasmussen.

Drabet på en 40-årig mand har rystet Djursland. Hans lig blev fundet 22. juli sidste år nær Gassum nord for Randers. To personer er allerede dømt i sagen, og nu er endnu fire tiltalt. Foto: Presse-fotos.dk

Fire personer tiltalt for drab, håb om storkeunger på Djursland og direktør træder tilbage og bliver konsulent

Velkommen til ugens nyhedsoverblik fra Syddjurs.

Her får du en overflyvning over noget af det, der er sket, siden SyddjursLIV sidst landede i din indbakke.

Fire personer tiltalt for drab på 40-årig

40-årige Frank Jørgensen fra Djursland blev sidste år fundet dræbt. Hans lig var pakket ind i plastik og lå gemt i en skov nær Gassum ved Randers. Foto: Presse-fotos.dk

Østjyllands Politi har i denne uge rejst tiltale mod fire personer. De fire er tiltalt for efter forudgående planlægning at have dræbt 40-årige Frank Jørgensen, der blev dræbt i juli sidste år.

Det skriver TV2 Østjylland.

De fire tiltalte er en 39-årig kvinde, en 39-årig mand, en 24-årig kvinde og en 23-årig mand. Alle kendte den 40-årige i forvejen.

Ifølge anklageskriftet skete drabet på den 40-årige sidst på eftermiddagen 14. juli 2022, hvor den 40-årige ved slag med metalrør og kvælning eller på anden voldelig vis blev dræbt.

Efterfølgende blev den 40-åriges bil og tøj brændt for at slette sporene, og hans lig blev pakket ind i plastik og gemt i en skov ved Gassum. Hans bil blev fundet nær Vivild på det nordlige Djursland.

Sagen forventes at komme for retten i juni. Ifølge TV2 Østjylland vil anklagemyndigheden her komme nærmere ind på, hvad motivet kan være.

En 37-årig mand er tidligere blevet idømt et halvt års fængsel for at have medvirket til at gemme liget af den 40-årige samt brænde hans bil. I januar blev en 26-årig idømt 12 års ubetinget fængsel, da han tilstod at have dræbt den 40-årige.

Håbet om ynglende storke på Djursland spirer

Der kan være storkeunger på vej til Djursland, hvor to storkepar har slået lejr i to reder. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen

Både i Syddjurs og Norddjurs er der håb om kommende storkeunger.

To storkereder er nemlig besat af storkepar, og det giver håb om flere eksemplarer af den sjældne fugl.

Det skriver Randers Amtsavis.

- Vi har ikke haft storkeunger på Djursland siden 1960'erne. Selvom der de seneste år har været tilløb. Så to etablerede storkepar på egnen er flot. Storkene har et par uger til at få lagt deres æg - så de er faktisk i god tid i år, siger Hans Skov fra storken.dk, der holder øje med storke-bestanden i Danmark, til avisen.

Storkene på Djursland er ifølge Hans Skov formenlig mere eller mindre faret vild på deres lange træk fra det sydlige Afrika.

- Så bliver de 'fanget' på Djursland, fordi der er hav til tre sider - og storke bryder sig ikke om at flyve over åbent vand. Men formentlig ender de med at finde vejen stik vest, siger han.

De store fugle og deres reder er for mange mennesker tillokkende udflugtsmål, men Hans Skov advarer mod at forstyrre storkene - især lige nu, hvor der ikke er æg i rederne, og storkene relativt let kan flytte sig.

- Gæster kan godt nyde synet i rederne, men man skal holde en afstand på måske 75 meter. Hvis man kommer for tæt på storkene, kan man se dem reagere med at strække hals, siger Hans Skov til Randers Amtsavis.

Poul Møller træder tilbage som direktør, men fortsætter som konsulent

Poul Møller skal ikke længere være direktør i kommunen. I stedet fortsætter han som konsulent. Pressefoto

Efter 40 år som leder har Poul Møller ønsket at træde ud af topledelse, men vil fortsat spille en aktiv rolle som konsulent i tilknytning til Syddjurs Kommunes tværgående erhvervsenhed.

Det oplyser Syddjurs Kommune i en pressemeddelelse.

Poul Møller har været med til at forme den kommunale organisation, som Syddjurs Kommune er i dag. Han har været direktør siden kommunesammenlægningen i 2007, i dag med ansvar for områderne Teknik og Miljø samt Kultur og Borger. Tidligere har han også været direktør for Børn og Læring.

Poul Møller træder tilbage 1. august, men fortsætter som konsulent i tilknytning til Syddjurs Kommunes tværgående erhvervsenhed. Her vil han varetage en række større erhvervsprojekter for kommunen, blandt andet kontakt til investorer og samarbejdspartnere.

- Det har været et privilegium at være med til at udvikle vores kommune i så mange år. Både sammen med direktionen, vores kollegaer, de skiftende byråd, men også sammen med alle vores samarbejdspartnere omkring os. Nu er jeg dog 65 år, og selv om jeg fortsat har masser af kræfter, har jeg haft lyst til at skifte gear og prøve noget nyt, siger Poul Møller i pressemeddelelsen.

I juni 2023 vil der ifølge kommunen blive afholdt et mindre arrangement for at markere, at Poul Møller træder tilbage som direktør. Stillingen vil forventeligt blive slået op i efteråret 2023.

Ekstraordinært (sommer)hus til salg ved Ebeltoft

Et hus udover det sædvanlige er til salg i Ebeltoft. Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Et hus ud over det sædvanlige er lige nu til salg i Ebeltoft.

Det skriver TV2 Østjylland.

Over 500 kvadratmeter bolig er til salg til den nette sum af 30 millioner kroner. Og som en ekstra bonus er der ingen bopælspligt, så huset kan bruges som sommerhus.

Huset, der ligger på Røndevej 25, blev oprindelig bygget i 1962 som en jagthytte.

Siden da er der af flere omgange blev bygget om og bygget til, indtil huset står som i dag med otte værelser fordelt på tre etager. Huset rummer blandt andet elevator, indendørs pool, dampbad, jordvarme og solceller på taget.

Du får en grund på 40 hektar, hvoraf 22 af dem er fredet skov, med i prisen for de 30 millioner.

Hvis du er interesseret i huset, skal du dog være hurtig. Ifølge Nanna Frederikke Juhl, der er ejendomsmægler ved Ivan Eltoft Nielsen og ansvarlig for huset, er huset nemlig snart solgt.

- Huset har været til salg i seks måneder, og vi har lidt forskellige bud på bordet. Der ligger et bud, som sælger er positiv over for, så jeg tror snart, at en købsaftale er på vej, siger hun til TV2 Østjylland.

Er du interesseret, kan du se boligen - og flere billeder - på ejendomsmæglerens hjemmeside.